Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Arabia, alkeet – verkko-opetus

Arabia, alkeet – verkko-opetus

Lähtötaso 0 tavoitetaso A1.1 

Opi arabiaa, yhtä maailman puhutuimmista kielistä! 

Arabia on maailmankieli ja nykyisin Suomen kolmanneksi puhutuin vieras kieli. Ensimmäinen askel arabian kielen oppimisessa on tutustuminen kielen kirjainmerkistöön, äänteisiin ja kieliopin perusteisiin. Tällä verkkokurssilla teemme runsaasti harjoituksia, jotka auttavat sinua havainnollistamaan arabian kielen värikästä mutta mutkikasta rakennetta. Kehitämme myös toiminnallista kielitaitoa harjoittelemalla arkipäivän puhetilanteita. 

Kurssin käytyäsi sinulla on noin 100 sanan sanavarasto, hallitset arabian kirjakielen kirjainmerkistön ja äänteet, pystyt muodostamaan yksinkertaisimpia lauserakenteita sekä selvität kaikkein rutiininomaisimmista arkitilanteista. 

Tämä kurssi toteutetaan verkko-opetuksena Zoomissa. Verkko-opetus on opettajajohtoista reaaliaikaista opetusta. Saat osallistumisohjeet ja linkin sähköpostiisi ennen kurssin alkua. Etäopetukseen tarvitset tietokoneen nettiyhteydellä, äänentoistolla ja videoyhteydellä. 

Käytämme kurssilla myös Google Classroom -alustaa, jota varten tarvitset henkilökohtaisen Google-tilin. Jos et pääse osallistumaan jollakin kerralla, löydät ohjeistuksen itseopiskeluun Classroomista. Varaathan jonkin verran aikaa omatoimiseen opiskeluun myös opetuskertojen välissä.  

Oppimateriaali: Ilmoitetaan kurssilla.

Tämä kurssi kuuluu kielikursseissa yleiskursseihin, joilla harjoitellaan kaikkia kielen osa-alueita: kuullun ja luetun ymmärtämistä, puhumista ja kirjoittamista. Usein käytetään oppikirjaa ja tehdään kotitehtäviä. Yleiskurssit etenevät tasolta toiselle ja pitkän tähtäimen periaatteella.

Paikka: Verkkokurssi /
Kurssimaksu: 75,00€

Opettaja: Baiar Kutal

Syyslukukausi
12.09.2022 - 05.12.2022
Ma 17:00-18:30

Ilmoittaudu