Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Aamun energisoiva tanssi-improvisaatio

Aamun energisoiva tanssi-improvisaatio

Herättele kehoa ja herkistä aistejasi nauttimaan liikkeestä kolmen lauantaina energisoivalla tanssi-improvisaatiokurssilla. Täällä keskitytään kehon liikkeeseen aistimusten ja mielikuvien kautta. Pääset tekemään tanssillisia ja liikkeellisiä tutkimuksia oman kehosi lähtökohdista ja ehdoilla. Perustana työskentelylle on improvisaatio, jonka kautta voit löytää ja harjoittaa omaa kehollista luovuuttasi. Taso on avoin niin aloittelijoille kuin pidempäänkin tanssia harrastaneille. Ohjaaja Verenan toive on, että tanssi antaisi osallistujille tilan herkistyä omaan kehollisuuteensa, aistimuksiin ja niistä nauttimiseen, antaen samalla myös esitystaiteellisia ideoita ja mahdollisuuksia. 

Tunnit alkavat herättelevällä kehonhoidolla, josta siirrytään improvisatiiviseen työskentelyyn. Loppua kohden rauhoitutaan esimerkiksi rentoutuksen tai meditaation kautta. Lauantai aamuun sijoittuva tunti on hieno tapa laskeutua viikonloppuun ja antaa keholle ja mielelle iloa ja hellyttä. Tästä on hyvä jatkaa vaikka brunssille. 

Kaikki tunneilla annettavat harjoitteet ovat aina ehdotuksia, joita voit soveltaa itsellesi sopiviksi. Tärkeää on, että tila on kaikenlaisille tanssijoille ja kehoille turvallinen ja avoin. Mukaan kannattaa ottaa mukavat liikkumiseen soveltuvat vaatteet ja juomapullo.

Paikka: Kalliola, Sturenkatu 11 /
Kurssimaksu: 40,00€

Opettaja: Verena Götsch (Opettaja esittely)

Syyslukukausi
03.09.2022 - 17.09.2022
La 09:30-10:45

Ilmoittaudu