Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Ihmisläheinen kaupunkiopisto

Meiltä löydät satoja mahdollisuuksia oppia uutta, kehittää taitoja ja tavata samalla erilaisia ihmisiä.

Ilmoittaudu kansalaisopiston kursseille!

Etusivu / Hankkeet

Hankkeet

Täältä löydät Kalliolan kansalaisopiston hankkeet, joissa kehitetään laatua, henkilöstöä sekä uusia tapoja oppia ja opettaa vapaan sivistystyön kentällä. Kalliolan kansalaisopisto tuottaa myös Kalliolan Setlementti ry:n digi- ja työllisyyshankkeiden koulutuksia.

Tutustu meneillään oleviin hankkeisiin ja niiden koulutuksiin alla olevista linkeistä.

Opistojen tunnettavuuden lisääminen palvelumuotoilun ja viestinnän keinoin (2022-2023)

Hankkeen tavoitteena on lisätä opistojen tunnettavuutta ja toiminnan laatua. Hankkeen keskeiset teemat ovat osaamisperusteisuus ja kestävä tulevaisuus. Hankkeessa kokeillaan erilaisia opiskelijaraatitoiminnan muotoja.

Hanke on kuuden kansalaisopiston yhteishanke, jota toteutetaan toukokuusta 2022 joulukuuhun 2023. Mukana ovat Kalliolan lisäksi Etelä-Helsingin kansalaisopisto, Ahjolan kansalaisopisto, Etelä-Karjalan kansalaisopisto, Nurmijärven opisto ja Vuolteen opisto. Etelä-Helsingin kansalaisopisto koordinoi hanketta. Hanke on saanut OPH:n vapaan sivistystyön laatu- ja kehittämisavustuksen.

Kalliolan koulutus- ja työllisyyshankkeet

Tarjoamme työllistymisvalmiuksia ja perustaitoja tukevaa koulutusta erilaisille kohderyhmille. Lisäksi tuotamme kuntouttavaa työtoimintaa ja työllisyysvalmennusta Uudenmaan alueella.

Kalliolan koulutus- ja työllisyyshankkeet